Gadgeteer Awards

Nokia N9 – inspirat de MacBook Pro?

| 20.8.2010
Back to Yahoo!
nokian9 90x90 Nokia N9   inspirat de MacBook Pro?

Nokia N9

Au început să circule pe Internet primele imagini cu Nokia N9, un smartphone care ar trebui să apară cu noul sistem de operare MeeGo dezvoltat de Nokia și Intel ca alternativă la Android. Deși imaginile nu sunt confirmate oficial, cei de la Engadget au subliniat asemănarea cu MacBook Pro.

Nokia are de mai mulți ani ideea de a înlocui computerul mobil cu telefonul mobil, ba chiar o serie de terminale smartphone au fost intitulate deja computere. Așa că asemănarea cu un latpop nu este întâmplătoare. Ecranul mai mare și tastatura avansată ar trebui să atragă utilizatorii business, dar și tinerii atrași de Internet.

nokia n9 macbook pro Nokia N9   inspirat de MacBook Pro?

Nokia N9 vs MacBook Pro - Engadget

Deocamdată nu sunt disponibile prea multe detalii legate de Nokia N9. Dar imaginile vorbesc de la sine. Foarte bună concluzia CultOfMac: Nokia nu mai vrea să concureze iPhone, ci MacBook.

Via >>

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Nokia N9 – detalii neoficiale | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 24.8.2010, ora 18:32

    [...] au ieșit la iveală noi detalii tehnice privind Nokia N9, noul super-telefon finlandez pe platforma MeeGo și care probabil va fi lansat la Nokia World (vă [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive