Gadgeteer Awards

Tablet HTC pe Chrome OS

| 19.8.2010
Back to Yahoo!

evolve5 90x90 Tablet HTC pe Chrome OSSe pare că HTC va fi prima companie care adoptă noul sistem de operare dezvoltat de Google pentru zona de netbook-uri, Chrome OS, dar care va fi integrat într-un tablet, care va fi lansat în luna noiembrie.

Dacă pînă acum Android era folosit de jucătorii care doreau să ofere flexibilitate și acces la aplicații, Chrome OS va schimba din nou jocurile în industrie. Google pregătește un sistem de operare pentru PC/Tablet tocmai pentru a concura mai bine cu Microsoft. Surse din piață au anunțat zilele trecute că magazinul de aplicații Chrome este gata de lansare, deci și sistemul de operare Google va fi gata în toamnă.

HTC va merge de asemenea pe modelul de distribuție bazat pe operatorii telecom, deci tablet-ul va avea sigur conexiune 3G.

Zvonurile oferite de Download Squad precizează că tablet-ul HTC ar putea avea tehnologie Nvidia Tegra 2 și 32GB memorie internă integrată. De asemenea WiFi și Bluetooth.

google htc tablet 1101 Tablet HTC pe Chrome OSPozele sunt pură ficțiune.

Via Inquirer, Download Squad

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Alex
    Publicat la data de 16.12.2010, ora 17:20

    Descrierea suna foarte bine…
    De-abia astept sa-l vedem pe piata.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive