Gadgeteer Awards

Blackberry Torch, criticile continuă

| 19.8.2010
Back to Yahoo!

blackberry torch ofc 3 90x90 Blackberry Torch, criticile continuăBlackberry 9800 Torch, abia lansat de canadienii de la RIM, are parte mai mult de review-uri negative și critici, specialiștii apreciind faptul că aduce un design și un format nou, dar criticând faptul că dotările hardware sunt mult sub terminalele concurente.

Torch 9800 este un smartphone destul de versatil, iar sistemul de operare Blackberry OS 6 ar putea fi un avantaj. Dar la partea de hardware, telefonul nu ține pasul cu iPhone 4, Samsung Galaxy, Motorola Droid 2 sau alte telefoane la modă acum.

Ecranul cu diagonala de 3,2 inchi are o rezoluție de 480×320 pixeli, comparat cu iPhone 4 care are 960×640 pixeli, sau 800×480 la Galaxy S. Nici nu mai vorbim de dimensiunea ecranului. iPhone 4 are diagonala de 3,7 inchi, iar Galaxy S are ecranul de 4 inchi.

Procesorul Blackberry Torch este un Marvell a 624MHz, același procesor ca la Bold 9700. Nicio șansă să se compare la putere cu A4, Snapdragon sau procesorul Texas Instruments OMAP la 1GHz folosit de Motorola.

Via CNet

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive