Gadgeteer Awards

Sharp pregătește un smartphone 3D

| 18.8.2010
Back to Yahoo!

sharp3d 90x90 Sharp pregătește un smartphone 3DSharp va lansa în primul trimestru din 2011 un terminal smartphone cu ecran 3D despre care compania spune că nu necesită supărătorii ochelari 3D pentru a viziona imaginile tridimensionale, dar inginerii nici nu detaliază cum pot genera altfel imaginea 3D.Sharp nu este prezent în afara pieței din Japonia, dar ar putea avea un succes global dacă se hotărăște să lanseze terminalele smartphone și pe alte piețe. Despre ecrane mici 3D se discută încă de la anunțul făcut de Nintendo care ar pregăti o consolă de jocuri portabilă (DS) care va avea imagini tridimensionale.

Din discuțiile cu specialiștii, imaginile 3D fără ochelari ar necesita integraea a trei panel-uri LCD – ceea ce ar duce la costuri foarte mari de producție. Poate de aici și dorința de a lansa echipamente de buzunar pe această tehnologie, la un televizor costurile ar fi imense.

sharp 3d x 2 rm eng 11 Sharp pregătește un smartphone 3D

Via

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive