Gadgeteer Awards

Dell Blaze, încă un Android

| 16.8.2010
Back to Yahoo!

dell blaze 90x90 Dell Blaze, încă un AndroidLa scurt timp după lansarea oficială a crossoverului Dell Streak, compania pregătește lansarea unui nou terminal Android, Blaze, care din poză pare să fie un telefon entry level.De fapt, în poză sunt două terminale care poartă logoul Dell. Conform Android Central, Blaze este telefonul de dimensiuni mai mici, despre care știe doar că va rula pe Android 1.5 Cupcake.

Se pare că Dell vrea să câștige cotă de piață cu acest terminal.  Terminalul de dimensiuni mai mari pare să fie un alt telefon Android, Dell Thunder.

Niciunul dintre telefoane nu este confirmat oficial deocamdată. Dell a confirmat pînă acum doar Streak, care are un ecran de 5 inchi și este prezentat de unii ca tablet, chiar dacă pe site-ul oficial al companiei este “smartphone”. Dell Streak este pe Android 1.6, iar compania a promis solemn că va face trecerea la Android 2.2 în cursul acestui an.

Via Ubergizmo, AndroidSpin

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive