Gadgeteer Awards

Sony Ericsson experimentează în zona de gaming

| 12.8.2010
Back to Yahoo!

psp mockupengadget 90x90 Sony Ericsson experimentează în zona de gamingÎn ciuda eșecului Nokia cu seria N-Gage, Sony Ericsson, care tot experimentează diverse concepte, ia în calcul un terminal pentru jocuri, realizat pe Android 3.0 și inspirat din PlayStation Portable, spune Engadget, care a realizat și designul din imagine.

Mai multi specialiști au subliniat interesul tot mai mare al Google pentru zona de jocuri, iar Android rămâne produsul cel mai de succes al companiei în afară de motorul de căutare. Așa că Android 3.0 ar putea avea un focus mai mare pe zona de gaming.

Oricum, informația legată de un eventual telefon este pe surse, nu este confirmată oficial. Nu ar fi o mare problemă pentru Sony să adapteze PSP la tehnologia telefonului mobil. Nici să lanseze un telefon Sony Ericsson sub brand PSP. A făcut acest lucru pentru Walkman sau Cyber-Shot. Dar pînă acum telefoanele de gaming au cam eșuat. Poate că nu a fost abordarea corectă.

Via Engadget

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Sony Ericsson pregătește un telefon PlayStation | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 22.9.2010, ora 18:06

    [...] legat de un telefon PSP prinde contur după ce divizia Sony care produce consolele de jocuri Playstation a postat un anunț [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive