Gadgeteer Awards

Samsung lansează un player pe Android. Fără 3G

| 12.8.2010
Back to Yahoo!

Samsung YP MB2 Android PMP 90x90 Samsung lansează un player pe Android. Fără 3GSamsung pregătește un player MP3 cu sistem de operare Android, modelul Yepp YP-MB2, care vine cu super-avantajul de a avea acces la Android Market și la aplicațiile care ar putea fi de folos, dar nu are acces la Net (sau la SMS-uri de exemplu) prin rețeaua 3G.Produsul nu este confirmat oficial, sunt doar zvonuri care circulă pe bloguri. Se pare că Yepp va avea un ecran tactil cu diagonala de 4 inchi, pe tehnologia Super AMOLED de la Galaxy S. Mai are tehnologie WiFi, GPS integrat, Bluetooth, plus o cameră foto de 3,2 megapixeli.

Practic, este același model ca la Apple, care a făcut din iPhone și player – iPod Touch. De fapt Samsung tot pregătește un competitor de iPod Touch de anul trecut.

Cei de la CNet spun că va avea chiar și procesorul de 1GHz, memorie internă de 32GB, radio FM și decodor de televiziune digitală.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive