Gadgeteer Awards

Galaxy S, o părere

| 9.8.2010
Back to Yahoo!

galaxy s Galaxy S, o părereGalaxy S este din toate punctele de vedere un smartphone excelent. Față de nivelul actual, sunt puține îmbunătățiri care mai pot fi aduse. Poate cu Android 2.2 ar fi fost și mai interesant. Dar practic, nu mai cred că este o diferență enormă, scrie Dan Dragomir pe blogul lui.Ca și la televizoare, la început nu vedeam necesar un ecran foarte mare, apreciind că este un pic incomod. De fapt, nu este așa. Ecranul mare este un avantaj și pentru televizor și pentru proiector și pentru telefonul mobil.

Evident, printre primele funcții testate se numpără camera foto. Mi-a plăcut ideea cu zoom-ul pe obiectivul care îl vrei tu. Este genială și face pozele să fie mai performante, chiar dacă ești un amator.

Samsung Galaxy S are mai multe avantaje. Odată accesul la Android Market, unde găsești tot ce vrei și de multe ori pe gratis. Apoi, are acces direct la Samsung Apps, magazinul de aplicații Samsung.

Mai multe detalii și poze pe dandragomir.biz.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive