Gadgeteer Awards

Telefoanele Samsung se vând peste așteptări

| 6.8.2010
Back to Yahoo!

smartphone 90x90 Telefoanele Samsung se vând peste așteptăriFiind anul perfect pentru Android, toți producătorii mari de telefoane care au lansat terminale pe sistemul de operare Google o duc bine de criză, iar Samsung are cea mai mare creștere în vânzări pe trimestrul doi al 2010, pe locul doi fiind HTC, conform unui studiu realizat de IDC.

Vînzările de terminale smartphone au crescut cu 50% comparat cu aceeași perioadă (aprilie-iunie) din 2009. Vînzările de telefoane Samsung au crescut cu 172%, HTC a crescut cu 128,6%, iar spre comparație Apple a crescut cu 60%, iar Nokia și Blackberry cu 40%.  Motorola, care și-a relansat afacerea pe baza telefoanelor Android a avut de asemenea de câștigat.

smartphones Telefoanele Samsung se vând peste așteptări

S-au vîndut 63 de milioane de terminale smartphone în doar 3 luni. Nokia a vîndut circa 24 de milioane de telefoane, urmată de Blackberry cu 11,2 milioane. Samsung a reușit să atingă 3 milioane de unități, în urma HTC (4,8 milioane). Dar să nu uităm că Samsung are ca target o dublare a vînzărilor de smartphone anul acesta. Sunt în target.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de CaliVita
    Publicat la data de 10.8.2010, ora 18:00

    Eu am acum 2 samsung-uri, un dual sim si un smart, sunt multumit de ele , doar ca softul de conectare la PC lasa mult de dorit, si oricum cred ca deocamdata la ceea ce tine de dual sim samsung are cele mai fiabil telefon

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive