Gadgeteer Awards

Nexus One, disponibil pentru developerii Google

| 5.8.2010
Back to Yahoo!

google nexus one Nexus One, disponibil pentru developerii GoogleChiar dacă Google a desființat site-ul pe care vindea Nexus One și a anunțat că a făcut “ultima comandă” de astfel de terminale, telefonul mobil va fi în continuare disponibil, pentru dezvoltatorii de aplicații speciale, conform unui anunț făcut de companie.

Specialiștii software care se înregistrează ca developer Android pot comanda în continuare telefonul Nexus One online, la un preț de 530 de dolari. Are un sistem de boot special construit pentru a putea instala orice versiune de Android, pentru a testa aplicațiile.

Pînă acum, telefonul oferit pentru developeri era G1, primul terminal Android. Deci practic Nexus One poate fi comandat oricum, dacă un utilizator plătește 25 de dolari pentru a fi developer oficial, nu trebuie să încarce vreo aplicație înainte.
Deși Android are succes comercial, Nexus One nu a reușit performanțele altor modele competitoare, deși are funcții de top.
Via PCWorld.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de bunelu
    Publicat la data de 26.2.2011, ora 17:39

    aceeasi strategie a fost folosita si de alti producatori pentru a cerste numarul de aplicatii
    daca stau bine si ma gandesc ca developer ai sanse sa catigi mai bine decat ca asistent vanzari la zara si asa poate scoatem tara din criza

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive