Gadgeteer Awards

Facebook pentru Android 1.3.0

| 5.8.2010
Back to Yahoo!

fb and 90x90 Facebook pentru Android 1.3.0Facebook a lansat o versiune oficială a aplicației pentru telefoanele mobile Android, respectiv 1.3.0, care aduce o serie îmbunătățiri și deocamdată nu a fost descoperită nicio problemă tehnică.

Aplicația este dezvoltată împreună cu Google, iar cei care au testat-o spun că seamănă suprinzător de mult cu aplicația oficială Twitter pentru Android, speculând că probabil a fost realizată de aceeași echipă din partea Google. Sau că este chiar o strategie de avea un design similar.

Aplicația este mai rapidă și mai stabilă decât versiunile anterioare, iar notificările merg pe varianta mobilă a site-ului Facebook, cee ce ar putea ridica probleme pentru cei foarte atenți la trafic (Vodafone suportă 0.facebook.com).

Specialiștii spun că există pentru iPhone o aplicație Facebook care elimină necesitatea de a vizita varianta mobilă a Facebook.


fb android Facebook pentru Android 1.3.0

Facebook for Android 1.3.0

Via PCWorld

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive