Gadgeteer Awards

Anul Android

| 3.8.2010
Back to Yahoo!

android 90x90 Anul AndroidO serie de studii realizate de firme de cercetare care mai de care mai serioase arată că vânzările de telefoane smartphone cresc puternic în continuare, că Android are cea mai importantă creștere dintre sistemele competitoare și ajunge acum să-și depășească rivalii, în ciuda aparențelor.

Vânzările de terminale smartphone au crescut cu 64% spune compania de analiză Canalys, care apreciază creștera Android la 886%, fără a oferi explicații concrete.

Compania americană de analiză Nielsen spune că în SUA, cota Android a urcat la 27%, comparat cu 23% pentru iPhone.

Pentru telefoanele nou-vândute, vânzările Android erau 6% anul trecut și au crescut la 17% în trimestrul 1 al 2010. În cazul iPhone, el reprezenta 34% din vânzări anul anterior, a coborât la 27% în primul trimestru din 2010. Blackberry reprezenta 39% din noile optiuni în 2009, acum compania canadiană are doar 33% din noile activări din trimestrul unu 2010.

Via SFGate

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Telefoanele Samsung se vând peste așteptări | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 6.8.2010, ora 18:15

    [...] anul perfect pentru Android, toți producătorii mari de telefoane care au lansat terminale pe sistemul de operare Google o duc [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive