Gadgeteer Awards

Nokia C6 – unboxing

| 2.8.2010
Back to Yahoo!
nokia c6 90x90 Nokia C6 – unboxingNokia C6 a ajuns și el la teste și este un smartphone interesant. Rețeta N97 Mini este din nou reeditată. După ce finlandezii lansaseră vârful de gamă, Nokia N97, care are într-adevăr o grămadă de funcții și tehnologii, și-au dat seama că era cam scump pentru a face vânzări record. Așa a apărut N97 Mini, cu funcții similare, dar caracteristici reduse.
Ei bine, Nokia C6 este aproximativ identic cu N97 Mini, doar că sunt extrase anumite funcții pentru a deveni și mai accesibil. Ajunge la un preț de 1300 de lei, fără conectare.
Practic, lui C6 îi lipsește tehnologia Carl Zeiss la camera foto, memoria flash internă și carcasa metalică pentru a fi identic cu N97 Mini. Deși este îmbrăcat în plastic, C6 reușește să fie mai greu decât N97 Mini (150 de grame comparat cu 138 de grame). Dar sunt și părți bune – de exemplu are un soft de optimizare a duratei de viață a bateriei, așa că scoate rezultate mai bune decât fratele mai mare.

Citește continuarea testului Nokia C6.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive