Gadgeteer Awards

Galaxy S: Samsung atacă iPhone în stil asiatic

| 2.8.2010
Back to Yahoo!

GALAXY S I9000 Product Image 5 90x90 Galaxy S: Samsung atacă iPhone în stil asiaticSamsung I9000 Galaxy S este un redutabil concurent pentru HTC Desire sau Motorola Milestone, telefoanele de top cu sistem de operare Android de pe piaţa românească la această oră, scrie Vali Bîrzoi în Business Cover. Dar coreenii l-au vrut mai mult decât atât: o replică la iPhone, dovadă că au reuşit să gândească americăneşte (unde toată lumea e obsedată de comparaţii cu mobilul Apple), dar nu şi european. Mobilul are câteva calităţi remarcabile dar, pentru mine, rămâne în materie de design, la statutul de copie iPhone venită din Shanghai mai degrabă decât Seoul.
Coreenii nici nu ascund că Galaxy S se vrea o alternativă la iPhone după cum se poate vedea în ilustraţia de mai jos. Reclama este din SUA, în Europa este interzisă orice formă de publicitate care atacă produse ale concurenţei (poate de aici şi cota mică de piaţă a Apple pe bătrânul continent, companie care şi-a făcut un titlu de glorie din a lua în zeflemea produsele Microsoft în reclame).

Citește mai departe în Business Cover

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive