Gadgeteer Awards

Schimbări în managementul HTC

| 29.7.2010
Back to Yahoo!

htc you 90x90 Schimbări în managementul HTCProducătorul de terminale smartphone trebuie să răspundă mai bine provocărilor din industrie și competiției tot mai acerbe, așa că a anunțat o serie de modificări în managementul companiei.

“Pentru că industria smartphone-urilor se extinde într-un ritm extrem de alert, este esențial pentru HTC să dezvolte capacitățile interne de management, adaugând, în același timp, expertiză externă”, a explicat Peter Chou, CEO al HTC Corp.

Asfel, Ron Louks a fost numit Chief Strategy Officer și se va ocupa de implementarea noilor inițiative strategice, de incubatorul tehnologic și va colabora îndeaproape cu departamentele HTC operativ și de proiectare. E venit de la la Sony Ericsson.

Kouji Kodera a devenit Chief Product Officer , responsabil pentru planificarea și managementul portofoliului de produse HTC la nivel mondial. A fost Directorul departamentului de produse în cadrul Sony Ericsson.

Anterior vice-președinte pentru HTC Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), Florian Seiche a fost promovat președinte al HTC EMEA.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive