Gadgeteer Awards

RIM pregătește un iPhone-killer

| 28.7.2010
Back to Yahoo!

blackbery9800 90x90 RIM pregătește un iPhone killerTot mai multe bloguri de tehnologie vorbesc despre un Blackberry 9800 care ar fi un model destinat să concureze popularul iPhone al Apple, iar zvonurile spun că lansarea oficială va avea loc săptămâna viitoare.Evident, termenul de iPhone killer este exagerat, exact ca și în cazul Samsung Galaxy S. Totuși, îl folosesc atât bloggerii, cât și ziariștii, așa că nu este deloc o greșeală dacă îl folosim și noi. Corect ar fi competitor pentru iPhone sau, mai bine zis, “care se visează iPhone killer”.

Blackberry 9800 urmează să aibă noul OS 6 al research in Motion (RIM). Este primul Blackberry pe modelul slide (gen Nokia N900). Are ecran tactil de mari dimensiuni, dar și tastatură completă Qwerty slide. Procesorul ar putea fi de 1 GHz, memoria internă de 4GB, are GPS, WiFi, Bluetooth și tot felul de alte tehnologii. Camera foto este de 5 megapixeli.

Despre OS 6 se spune că este mai rapid și mai stabil decât varianta actuală. Telefonul va ajunge în Europa spre finalul anului.
Via ITPortal

3 comentarii

 1. Comentariu scris de razvanbb
  Publicat la data de 28.7.2010, ora 21:04

  Asa arata un adevarat iPhone Killer:

  http://razvanbb.ro/2010/05/iphone-killer-foto.html

 2. Comentariu scris de Dan Dragomir
  Publicat la data de 28.7.2010, ora 22:11

  Dap, am explicat in text ce vroiam sa zic :) )

 3. Comentariu scris de Blackberry Torch 9800 | Gadgeteer.ro
  Publicat la data de 4.8.2010, ora 11:56

  [...] cum vă scriam,  Research in Motion (producătorul Blackberry), a lansat un nou model de smartphone care îmbină [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive