Gadgeteer Awards

Android 3.0 Gingerbread ar putea fi testat pe Nexus One

| 27.7.2010
Back to Yahoo!

Conform unor informații neconfirmate încă oficial, unele terminale Nexus One au primit posibilitatea de a trece la următoarea versiune a platformei software Android, varianta 3.0 botezată Gingerbread, pentru ca Google să testeze live noua platformă.

Deocamdată singura dovadă este o poză cu Nexus One pe Android 3.0 – nu este clar dacă fotografia este reală și dacă Android 3.0 este deja gata, el ar trebui să fie lansat abia anul viitor. Pe de altă parte, dacă 2.2 este de cinci ori mai rapid decât 2.1 datorită optimizări, ce ar putea aduce atât de nou Android 3.0?

Până acum, dezvoltatorii de software au descoperit pe unele terminale versiuni software Android 3.0.1 sau chiar Android 3.2. Totuși, erau doar variante de test și nu produse finalizate. Sau aproape de finalizare.

Majoritatea utilizatorilor folosesc varianta Android 2 (2.0, 2.1 sau 2.2). Multe telefoane nu au primit încă update oficial la 2.2 FroYo, așa că discuția despre 3.0 rămâne sub semnul întrebării.

Via DeviceMag

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive