Gadgeteer Awards

Vânzările de smartphone continuă să crească

| 22.7.2010
Back to Yahoo!

smartphone 90x90 Vânzările de smartphone continuă să creascăTelefoanele mobile capabile să preia din funcțiile computerului (Internet, Office, foto, video, aplicații avansate) sunt din ce în ce mai căutate și au atins 60 de milioane de unități vândute la nivel internațional, o creștere de 43% în trimestrul al doilea, conform Strategy Analytics.

Reducerile oferite de operatori și pasiunea pentru smartphone au dus la creșterea vânzărilor. Terminalele smartphone au reprezentat în trimestrul 2 al 2010 circa 19% din vânzările totale de telefoane, comparat cu 16% anul trecut în aceeași perioadă.

Nokia a rămas numărul unu  pe trimestrul al doilea, cu o cotă de piață de 40% și o creștere a vânzărilor de smartphone de 15%. Research in Motion (Blackberry) este pe doi, cu o cotă de 18,8% și o creștere de 40% comparat cu anul trecut. Apple are peste 14% și o creștere de 61%.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive