Gadgeteer Awards

Nexus One: ultima comandă Google

| 20.7.2010
Back to Yahoo!

Google Nexus One 90x90 Nexus One: ultima comandă GoogleDupă ce a anunțat că nu va lansa un telefon mobil Nexus Two, dar și faptul că urmează să închidă sistemul de comandă online www.google.com/phone, compania americană a anunțat “ultima comandă” de terminale Nexus One, de acum înainte toate vânzările se vor face prin parteneri. Dacă vor mai fi.Deocamdată tentativa Google de a cuceri lumea smartphone-urilor se limitează doar la platforma software pe care a creat-o, respectiv Android. Aceasta câștigă teren constant și succesul Motorola cu noile telefoane arată că sistemul de operare este interesant pentru utilizatorul final, o alternativă viabilă la ceea ce exista deja.

Nexus One, deși este un super-telefon făcut de HTC pe Android, nu a avut parte de o promovare intensă și a fost lansat la un preț prea aproape de alte terminale cu nume mult mai sonore. Așa că rămâne în istorie ca un capitol încheiat. Cel puțin deocamdată.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive