Gadgeteer Awards

Primele impresii: Samsung Galaxy S

| 19.7.2010
Back to Yahoo!

samsung galaxy s 1 90x90 Primele impresii: Samsung Galaxy SIl am de marti. M-am jucat intensiv cu el doar ieri si azi. Trecerea de la Desire la Galaxy nu ar trebui sa fie o problema pentru ca aparatele seamana foarte mult. Din punct de vedere al resurselor hardware si al software-ului. Le folosesc in paralel si pot sa observ rapid diferentele. Inca nu m-am obisnuit cu Galaxy suficient de mult dar va zic lucrurile care mi-au sarit in ochi.

Pro:

- design-ul. Pare un iPhone si plasticul mi se pare … “cheap”. Cu toate astea imi place cum arata. Cand il iei in mana ai senzatia ca e mai subtire decat e cu adevarat (e aproape la fel de gros ca si Desire).

- ecranul are culori foarte faine. Negru e negru. Pus in paralel cu Desire totusi diferentele nu sunt senzabile imediat. Sunt aproape la fel. Zilele astea o sa fac un mic film ca sa va arat.

- viteza e buna. DACA se renunta la shell-ul si widget-urile date de Samsung. Incerc sa imi explic de ce Samsung persista in a pune software proprietar care nu e optimizat?!

Contra:

- shell-ul si widget-urile Samsung. Merg foarte greu. Cel putin la mine, ca le-am cam instalat pe toate. Se pune LauncherPro si se rezolva problema.

- faptul ca aduce cu un iPhone de la design la shell si aspectul meniurilor. Nu vad rostul. Cine vrea “aifon” o sa ia “aifon”. De ce sa te chinui sa il copiezi?

- are doar trei butoane: home, meniu si back. Fara search – nici nu trebuie. Dar un DPAD ar fi util.

Citeste integral postul scris de Ionut Balan pe blogul Chip

2 comentarii

  1. Comentariu scris de gaby
    Publicat la data de 15.9.2011, ora 22:46

    Review sau first impresions pt galaxy s acum, cand a aparut de mult timp galaxy 2 si deja lumea stie galaxy s ?!!! Voi in ce perioada traiti, asta e ca sa aveti si voi ce scrie, vai de mama voastra…

  2. Comentariu scris de Dan Dragomir
    Publicat la data de 19.9.2011, ora 10:05

    Citește și tu data articolului :-)

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive