Gadgeteer Awards

Motorola Charm, atenție Blackberry!

| 8.7.2010
Back to Yahoo!

motorola charm 90x90 Motorola Charm, atenție Blackberry!După ce a avut un succes nesperat cu telefoanele Android, Motorola începe să scoată pe bandă terminale inteligente care ar putea concura cu produsele de top ale competiției, de data asta vorbim despre un terminal Qwerty pentru zona de business, dar și social networking.

Motorla Charm are tot platforma Google Android, ecran cu diagonala de 2,8 inchi și rezoluție 320×240 de pixeli, plus interfața Motoblur care diferențiază terminalele companiei americane. Telefonul vine de asemenea cu sistemul de control BackTrack instalat pe partea din spate a carcasei, sunt chiar curios cât de comod este de utilizat.

Telefonul este HSPA, deci suportă download de mare viteză pe Internet, Bluetooth 2.0, tehnologie Wi-Fi. Memoria internă e 2GB, dar suportă carduri de pînă la 32GB. Deocamdată nu se știe nimic despre preț.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive