Gadgeteer Awards

Samsung Galaxy S hands-on

| 6.7.2010
Back to Yahoo!

IMAG0636 300x225 90x90 Samsung Galaxy S hands onÎn viaţa oricărui posesor de smartphone vine, inevitabil, un moment trist: acela în care descoperă că a apărut un telefon mai bun decât cel pe care îl posedă. Iar eu, deşi am un HTC Desire, unul din cele mai dorite telefoane ale momentului, am descoperit astăzi că există Samsung Galaxy S.

Are ecran mai mare, dar fără a părea deranjant de mare. Are tot cameră foto de 5 MP, dar filmează 720p la 30 fps. Are bluetooth 3 şi wi-fi de tip N (şi b/g) la conectare, 8 GB de memorie internă şi acceptă şi carduri de până la 32 GB. Redă nu doar mp3-uri, ci şi FLAC, nu doar AVI, ci şi MKV-uri şi am văzut şi ceva de Video Out prin meniuri. E mai uşor cu 20 de grame decât Desire-ul și mai subțire, deşi are o baterie mai mare, de 1500 mAh.

Nu vine gol, cu Android chior, ci are nişte widget-uri făcute de Samsung, inclusiv unele “inspirate” de la HTC, precum un ceas cu meteo în el. Din prezentare am reţinut şi că are un ceas deşteptător şmecher, că se integrează cu un car dock special, că e bun şi pentru mediul business şi, poate cel mai tare, că-l poţi folosi ca telecomanda pentru televizoare Samsung dotate cu tehnologia DLNA. În sfârşit Samsung şi-a dat seama că e o mare corporaţie şi că poate integra într-o lume digitală diversele echipamente pe care le produc. Mai mult, poţi vedea pe televizor fişiere (imagini şi filme) din telefon prin wifi, poţi rula pe telefon fişiere media aflate pe un calculator şi alte moduri de integrare.

Citeste postul integral pe blogul lui Radu Dumitru

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive