Gadgeteer Awards

Experimentul Samsung Galaxy S

| 6.7.2010
Back to Yahoo!

galaxy s Experimentul Samsung Galaxy SSau cum mă las eu de iPhone… că de fumat n-am reușit. Pe scurt: De câteva ore am început un experiment. Am renunțat la iPhone pentru un Samsung Galaxy S. Nici un alt telefon nu a reușit măcar să mă facă să mă gândesc că aș putea să-mi pun problema să-mi treacă prin minte cât de puțin să-mi schimb iPhone-ul cu altceva…

Pe lung:

Astăzi băieții de la Vodafone și Samsung au fost drăguți și ne-au prezentat telefonul pe care-l folosim cu orice ocazie… la munte, la mare, la trezire, la culcare… Am râs! Oricine are un telefon face asta! Nu-l schimbăm când se trezește sau când pleacă la mare… e același! Asta până am pus mâna pe el și mi-am dat seama ce au vrut să zică. Samsung a înțeles, spre deosebire de alte firme, că experiența utilizatorului (user experience) este cea care contează. Este ce-mi doream eu de la un ucigaș de iPhone (iPhone killer). Să se miște natural și sprinten. Să nu fie un laptop care se pune într-o carcasă mai mică și care se mișcă mai greu din cauza componentelor miniaturizate și implicit mai slabe. Să fie un ecran ușor de utilizat… și ce ecran! Se vede că Samsung face televizoare! E un fel de claritate redefinită.

Nu știu cum au făcut, dar Samsung Galaxy S câștigă detașat în fața HTC Desire, care la rândul lui bate fără să transpire Nexus-ul lu’ Google.

Dacă Google erau băieți deștepți acum aveau un Nexus super meseriaș (de la Samsung)!

Revin cu amănunte după o săptămână fără iPhone… sunt curios dacă mă vindec!

Mă gândesc că e un moment foarte bun – acum că iPhone 4 e un pic în corzi din cauza problemelor cu semnalul…

Aveți mai jos un unboxing în colaborare cu Piticu:

59 comentarii

 1. Comentariu scris de carmen
  Publicat la data de 30.1.2011, ora 18:44

  la banutii astia mai bine un galaxy dar de 500 de lei pe vremea asta imi iau husa si platesc abonamentul cateva luni :D D

 2. Comentariu scris de Catalin Prioteasa
  Publicat la data de 3.2.2011, ora 16:27

  Intrebare intrebatoare :)

  Va rog sa imi spuneti daca ati incercat un video call cu iphone 4 si daca acesta reuseste sa comunice si cu alte terminale in afara de iphone. Samsung Galaxy s face acest lucru fara probleme pe cand iphone 4 nu (fapt mentionat si de cei de la GSMarena.com)
  http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-review-478.php

  Multumesc.

 3. Comentariu scris de razvanbb
  Publicat la data de 3.2.2011, ora 18:41

  iPhone nu stie decat FaceTime. Adica poate sa comunice video cu alte terminale iPhone, cu iPod-uri touch cu WiFi sau cu computere Mac (exista client de FaceTime pe Mac).

 4. Comentariu scris de optimus
  Publicat la data de 20.2.2011, ora 15:03

  nu pot sa am decat apel video pe galaxy s? apel audio nu merge…
  si mi se misca greu YM! Ceva solutii? Multumesc

 5. Comentariu scris de Tony
  Publicat la data de 9.4.2011, ora 15:00

  il am si eu si sunt super incantat de el adica ruleaza aplicatiile foarte repede, se misca bine, cu 2.2 fara lag

 6. Comentariu scris de Macese
  Publicat la data de 24.5.2011, ora 18:59

  zilele acestea a aparut SGS II in oferta de la magazinele Orange online si la Vodafone, iar de pe 1 iunie va fi disponibil la toate magazinele Orange din toata tara!

 7. Comentariu scris de dudutzu
  Publicat la data de 5.6.2011, ora 19:54

  iphone4 e copil mic pe langa SGS……pe bune!

 8. Comentariu scris de pompier
  Publicat la data de 10.6.2011, ora 22:08

  e foarte rezistent si la socuri sgs. l-am scapat destul de tatre si l-am dus in service sa vad daca are cea telefonul si mi-au spus ca nu exista nici cea mai mica problema.dar acuma ma intreb: ce patea un ipone 4?

 9. Comentariu scris de Adria
  Publicat la data de 18.6.2011, ora 21:59

  sunt total in acord cu Razvan. Am folosit si folosesc produse apple, cred ca intr-un fel sunt fan apple. Dar Samsung Galaxy SII este superior iPhone 4. Bateria tine mai bine, si mi se pare ca este mai teapan! Am devenit fan Samsung!

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive