Gadgeteer Awards

Samsung Galaxy S, la ofertă

| 5.7.2010
Back to Yahoo!

GALAXY S I9000 Product Image 5 90x90 Samsung Galaxy S, la ofertăAstăzi am lansat la Gadgeteer super-telefonul Samsung Galaxy S, un terminal Android cu ecran Super-AMOLED cu diagonala de 4 inchi, camera foto de 5 megapixeli si filmare HD (720p). Dar, pentru vânătorii de zvonuri, este o reuniune a pasionaților de terminale și săptămâna viitoare.

Faptul că are tehnologie DLNA și poate fi folosit ca telecomandă a stârnit un “wow” general. De asemenea, clipurile de pe el se văd fără fire pe televizorul Samsung compatibil. Telefonul are nenumărate funcții , atât business, cât și fun, și arecel mai bun ecran disponibil la ora actuală pe piața locală.
Samsung Galaxy S GT-I9000 este printre primele terminale cu tehnologia nouă “augmented reality”, oferită prin Layar Reality Browser şi opţiunea avansată LBS (Location Based Services). Pentru pasionați are un suport Home Cradle, pentru utilizarea ca ramă foto, precum și un car craddle pentru utilizarea în mașină. Conectarea la car-craddle pornește o interfață specială, similară unui GPS,  cu butoane mari pentru operare mai simplă pentru șofer.
deocamdată doar Android 2.1, dar procesorul la 1GHz susține sigur Android 2.2. Are tehnologia Swype pentru scriere rapidă, pachet Office complet și multe altele. Nu lipsesc aplicația GPS, busola digitală, accelerometru, tehnologia WiFi. Abia aștept să mă joc cu el.

3 comentarii

 1. Comentariu scris de HTC Desire pe Android 2.2 – e super | Gadgeteer.ro
  Publicat la data de 6.7.2010, ora 12:36

  [...] printre cele mai puternice telefoane mobile inteligente disponibile la ora actuală. Poate doar Samsung Galaxy S sau Nexus One să fie de același nivel. Noul Android 2.2 aduce și o interfață HTC Sense [...]

 2. Comentariu scris de alex
  Publicat la data de 15.7.2010, ora 09:01

  Poate iPhone 4 are momentan o problema de semnal gsm ,dar este muuuult peste Samsung Galaxy S ,in priml rind ….!!!! nu inteleg …daca Samsung crede ca are cel mai tare ecran, nu credem si noi !!! ,,pixeli se vad mai bine decit la 3G-3GS si asta deranjeaza ….pe cind la iPhone 4 parca nu sunt de loc ,

 3. Comentariu scris de Dan
  Publicat la data de 22.10.2010, ora 17:03

  @alex
  Da, sigur Iphone4 ; la data la care ai scris nici macar nu-l vazusei ; care ” noi” ? Sunteti cumva vreo specie de care n-am auzit? Arieni ? Smecheri? Poate fraieri de-ai lui Steve Jobs care nu vinde produse la care nu castiga minimum 100 %. Si da , Galaxy S are cel mai tare ecran – am dat cu ciocanul in el si nu s-a spart. Pixelii – cand sunt mai multi de 50.” …pe cind la iPhone 4 parca nu sunt de loc” – normal, cred ca te-ai uitat pe dos si acolo nu sunt pixeli – doar capacul .

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive