Gadgeteer Awards

Microsoft renunță la telefoanele Kin

| 1.7.2010
Back to Yahoo!

microsoft kin one 90x90 Microsoft renunță la telefoanele KinLa numai trei luni după ce a lansat seria de telefoane mobile Kin, care ar fi trebuit să aducă accesul la social networking aproape de utilizatorii mai tineri, gigantul american Microsoft anunță că proiectul revine la incubator. Probabil seria de terminale nu a avut succesul dorit.

Microsoft a testat piața practic pe nișa terminalelor pentru adolescenți. Telefoanele nu erau cu Windows Phone 7, dar nici nu aveau probleme la fel de mari ca unele terminale scumpe. Microsoft urma să lanseze seria Kin în Europa în toamnă, însă anunțul oficial menționează că nu va mai avea loc lansarea.

Seria curentă de telefoane se va vinde în SUA, prin Verizon Wireless, pînă la epuizarea stocurilor. În cazul Kin, Microsoft a reușit să se diferențieze de competiție prin design. Compania pregătește acum însă lansarea Windows Phone 7, următoarea platformă software pentru telefoane mobile inteligente.

microsoft kin one Microsoft renunță la telefoanele Kin

3 comentarii

 1. Comentariu scris de Telefoane
  Publicat la data de 4.7.2010, ora 23:10

  In Europa nici nu au fost cumparate!

 2. Comentariu scris de Menlo, nou prototip de telefon Microsoft | Gadgeteer.ro
  Publicat la data de 9.8.2010, ora 14:09

  [...] ciuda eșecului cu proiectul Kin, Microsoft are un nou prototip de telefon mobil în lucru, de data asta pe sistemul de operare [...]

 3. Comentariu scris de Deaconu Cristian
  Publicat la data de 19.9.2010, ora 18:41

  INSUCCES! Nu am vazut niciun telefon in magazine

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive