Gadgeteer Awards

6% din clienți consumă 50% din traficul de date mobil

| 1.7.2010
Back to Yahoo!

mobile download 90x90 6% din clienți consumă 50% din traficul de date mobilStudiile arată că există o discrepanță foarte mare între numărul de utilizatori de telefoane mobile care accesează internetul și traficul total de date realizat. Conform companiei de cercetare Nielsen, circa 6% din utilizatorii de telefoane mobile consumă peste 50% din traficul total de date mobile.

Studiul a fost realizat pe baza unor facturi de servicii mobile obținute de analiști de la operatorii telecom. Sunt luați în calcul atât utilizatorii care au serviciul de date activat, cât și cei care nu folosesc internetul pe telefonul mobil. Aproape o treime dintre clienții din Statele Unite nu folosesc în acest moment servicii de date mobile.

Marea majoritate plătesc pentru abonamente cu date mobile și extraopțiuni pe care nu le folosesc la capacitatea lor reală, spun analiștii. Per total, utilizarea serviciilor de Internet mobil a crescut comparat cu anul anterior. Media de trafic per utilizator a crescut de la 90 MB în 2009 la 300MB în 2010, spune Nielsen.

Via TechCrunch

Un raspuns

  1. Comentariu scris de razvanbb
    Publicat la data de 1.7.2010, ora 23:48

    Eu nu! :) Eu depasesc limita cu regularitate…

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive