Gadgeteer Awards

Nexus One, primul care trece la Froyo

| 29.6.2010
Back to Yahoo!

nexus one 90x90 Nexus One, primul care trece la FroyoGoogle a făcut publică deja următoarea versiune a sistemului de operare Android, respectiv versiunea 2.2, botezată Froyo, utilizatorii terminalelor Nexus One fiind printre primii care se bucură de noua tehnologie.

Utilizatorii  telefonului Google au primit acest update prin conexiunea de date a telefonului mobil, conform unor informații online confirmate apoi oficial de angajații companiei.

Acest update la sistemul nou de operare va fi primit gradual de toți utilizatorii Nexus One, au promis oficialii Google. Odată accesat link-ul de download, aplicația se va instala automat pe telefon. Când devine disponibil, noul sistem de operare apare ca o alertă pe telefon, chiar în zona de mesaje, SMS sau IM.

Platforma Android 2.2 are o mulțime de îmbunătățiri, aplicațiile merg mai repede, are navigație GPS asistată vocal, include Adobe Flash Player și așa mai departe.

2 comentarii

  1. Comentariu scris de roxana
    Publicat la data de 9.8.2010, ora 21:44

    Sunt curioasa care este cel mai mic pret la care poate fi achizitionat.

  2. Comentariu scris de Dan Dragomir
    Publicat la data de 10.8.2010, ora 14:31

    Cine? Nexus One?

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive