Gadgeteer Awards

Windows Phone 7, platformă pentru reclame

| 28.6.2010
Back to Yahoo!

Windows Phone 7 Series on HTC HD2 90x90 Windows Phone 7, platformă pentru reclameWindows Phone 7 se va lansa în octombrie, lună devenită “norocoasă” după succesul lansării Windows 7, iar Microsoft s-a gândit să concureze Apple și Android introducând direct în platformă soluții pentru publicitatea pe telefonul mobil.

Aceste noi detalii despre Windows Phone 7 au apărut în cadrul unui film “din interior”, postat absolut “din întâmplare” pe YouTube. În film, oficialii Microsoft discută despre funcțiile noului sistem de operare, printre care și platforma de reclame mobile. În ultimul an, atât Google cât și Apple au făcut importante investiții pentru companii specializate în reclamele pe telefonul mobil.

Platorma de reclamă le permite companiilor consumer “să rămână permanent în contact cu clienții lor”, pentru a le trimite oferte și informații.

Microsoft mizează mult pe Windows Phone 7, după ce în ultimii ani a pierdut teren pe terminale mobile, din cauză că Windows CE și Windows Mobile au fost prea greoaie și au avut nenumărate probleme. Relansarea este însă posibilă, lucru demonstrat de succesul Windows 7 pe computere.
Sursa: NewsFactor, poza Nexus404

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive