Gadgeteer Awards

Samsung pariază pe Galaxy S

| 28.6.2010
Back to Yahoo!

samsung galaxy s 1 90x90 Samsung pariază pe Galaxy SSamsung pariază pe Galaxy S, noul smartphone abia prezentat oficial în Statele Unite, pentru a atinge creșterea vânzărilor pe segmentul smartphone cu 100%, un target extrem de ambițios pentru anul 2010.Deși a reușit să crească constant cota sa pe telefoane mobile, fiind acum pe locul doi la nivel mondial după Nokia, la mare distanță de competitorul de pe locul al treilea, Samsung nu a reușit să convingă pe segmentul smartphone și încearcă acum o repoziționare. Telefoanele Samsung au avut de suferit din mai multe puncte de vedere, deși ele au beneficiat de mediatizare puternică. Unele erau pe Symbian, cu totate problemele specifice Nokia, altele erau pe Windows Mobile, de asemenea cu unele lipsuri și erori.

Samsung Galaxy S este un smartphone pe Android. Telefonul are un display Super AMOLED cu diagonala de 4 inchi, procesor la 1GHz, acces la social networking. Ecranul poate reda clipuri HD.

Modelul nu trebuie confundat cu Galaxy Spica.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive