Gadgeteer Awards

Un tablet Nokia ar putea fi lansat în T4 2010

| 22.6.2010
Back to Yahoo!

nokia tablet 90x90 Un tablet Nokia ar putea fi lansat în T4 2010Zvonurile privind o serie de tablet-uri Nokia continuă, se pare că finlandezii plănuiesc o gamă de astfel de produse, care să fie pe platforma open source MeeGo, care este dezvoltată acum împreună cu Intel, iar lansarea comercială va fi în trimestrul 4 al 2010.Pînă acum, în 2010, toate zvonurile privind telefoane Nokia noi s-au dovedit a fi de fapt informații reale. Așa că departamentul de marketing al companiei finlandeze pare să se fi implicat activ în comunicarea pe canale online, după modelul Apple.

Conform unor publicații, tableturile Nokia vor fi produse de Foxconn, compania care realizează și Iphone. Sunt modele cu diagonala de 7 inchi și chiar 9 inchi, ca iPad.

Surse din departamentul de dezvoltare al Nokia vorbesc despre un procesor ARM Cortex, dar sunt toate șansele ca un produs Nokia cu MeeGo să aibă de fapt procesoare Intel, versiunea Atom pentru echipamente handheld.

Via BitTech

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive