Gadgeteer Awards

Samsung invetește peste 2 miliarde $ în producția de ecrane AMOLED

| 22.6.2010
Back to Yahoo!

samsung amoled display 90x90 Samsung invetește peste 2 miliarde $ în producția de ecrane AMOLEDNumărul doi mondial pe piața telefoanelor mobile, Samsung, va investi 2,1 miliarde de dolari într-un centru de producție pentru ecranele AMOLED pentru terminale smartphone, apreciind că datorită calității mai bune a imaginilor vor crește vânzările de astfel de telefoane în viitorul apropiat.Compania sud-coreeană are deja ca target creșterea peste medie a vânzărilor de telefoane mobile smartphone, zonă unde a lansat o serie de telefoane intersante. De exemplu Galaxy S are ecran AMOLED. Noua fabrică Samsung de ecrane pentru terminale mobile va intra în producție din vara anului viitor.

Tehnologia AMOLED nu doar că oferă imagini de calitate mai bună, dar de asemenea are un consum mai redus de energie, ceea ce prelungește viața bateriei telefonului. Samsung Display este divizia Samsung care produce ecrane, de la LCD la plasmă. Ecranele AMOLED permit realizarea de gadgeturi complet transparente.

Samsung are ca target în 2010 să își dubleze cota de piață pe segmentul smartphone, de la 5% la 10%. Practic, ar trebui să depășească HTC pentru a atinge această cifră.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive