Gadgeteer Awards

Palm promite telefoane noi, versiune nouă pentru PalmOS

| 21.6.2010
Back to Yahoo!

palm2 90x90 Palm promite telefoane noi, versiune nouă pentru PalmOSUn oficial Palm,  pionierul echipamentelor handheld care a fost achiziționat de HP, a reafirmat sub acoperirea anonimatului faptul că brandul nu va fi abandonat, afirmând că se lucrează la produse noi, atât hardware, cât și software.

Au circulat o serie de zvonuri, care spuneau că HP va scoate noi produse în seriile proprii, folosind tehnologia Palm. Totuși, se pare că brandul – cel mai bătrân din industria PDA – va supraviețui și de data asta.

De asemenea, Palm va lansa o versiune nouă a sistemului de operare Palm OS, care a primit extrem de multe review-uri pozitive. Se pare că HP va folosi acest sistem de operare și pentru alte gadgeturi, nu doar la telefoane.

Oficial, angajații Palm spun că nu pot să confirme sau să infirme informațiile. Abia după ce se încheie preluarea de către HP toate detaliile vor fi făcute publice.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive