Gadgeteer Awards

Motorola ES400, primul cu noul Windows CE

| 21.6.2010
Back to Yahoo!

motorola es400 images 90x90 Motorola ES400, primul cu noul Windows CEMotorola a anunțat lansarea terminalului rezistent ES400, primul telefon rugged dotat cu noua versiune a Windows Handheld, o platformă business dezvoltată din Windows Mobile 6.5.3, special pentru echipamente rezistente dedicate angajaților mobili de pe teren.

Microsoft a lansat recent o versiune nouă pentru Windows CE, prezentat acum drept Windows Embedded Handheld. Noua platformă enterprise va convieţui cu Windows Phone 7, care devine platforma standard pentru smartphone de top. Steve Ballmer, directorul executiv Microsoft, a apreciat că platforma CE răspunde tuturor cerinţelor de business pentru companiile care au angajaţi mobili.

Motorola ES400 este primul telefon dotat cu această platformă software. Are hardware Qualcomm, cu procesor la 600 MHz. Include GPS, scanner de amprente pentru autentificare, rezistă la umiditate, șocuri, vibrații sau căldură.

Terminalul are cameră foto de 3,15 megapixeli, ecran tactil (rezistiv) cu diagonala de 3 inchi, cameră pentru apeluri video 3G. Tastatura este Qwerty, iar aparatul are și player de muzică și filme.

motorola es400 images Motorola ES400, primul cu noul Windows CE

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Motorola ES400 disponibil în România | DanDragomir.biz: stiri online
    Publicat la data de 4.8.2010, ora 15:51

    [...] Motorola ES400, practic un smartphone rezistent pentru angajații mobili,  este disponibil din luna august și [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive