Gadgeteer Awards

Dell Streak, lași netbook-ul acasă

| 17.6.2010
Back to Yahoo!

dell streak 90x90 Dell Streak, lași netbook ul acasăDupă ce a lansat un smartphone pe Android, producătorul american Dell a venit cu un produs la limita dintre smartphone și tablet, Dell Streak, un terminal cu ecran de 5 inchi, rezoluție 800×480 pixeli, ecran capacitiv. Cu o tastatură Bluetooth, lași netbook-ul acasă.

Telefonul (sau mai bine zis Tablet-ul) are totuși o grosime de 1 centimetru,  fiind de asemenea destul de ușor (220 de grame), conform Engadget. Până la urmă, încape și în buzunar, la blugi sau la sacou pe interior, cu siguranță încape în poșetă. Bateria, din punctul meu de vedere, este total insuficientă. Doar 1500 mAh , am văzut altele mai puternice și tot nu te țin o zi întreagă. Dar bateria este o problemă pentru că una mai mare ar crește prea mult greutatea terminalului. Totuși, băieții de la Engadget susțin că bateria a ținut 12 ore, mai mult ca la un Desire folosit non-stop.

La procesare se pare că bate orice terminal mobil, dar nu este o minune, are chiar 2GB de memorie RAM, pe lângă procesorul Qualcomm SnapDragon la 1 GHz. Cu toată această tehnologie, succesul comercial nu se apropie deloc de Dell. Probabil faptul că nu are o istorie de succes pe segmentul mobil sau teama că Streak nu se va ridica la înălțimea așteptărilor, prejudecățile țin utilizatorii la distanță de oferta Dell.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Dell Blaze, încă un Android | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 16.8.2010, ora 20:31

    [...] scurt timp după lansarea oficială a crossoverului Dell Streak, compania pregătește lansarea unui nou terminal Android, Blaze, care din poză pare să fie un [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive