Gadgeteer Awards

Nokia X5, pătrăţel

| 16.6.2010
Back to Yahoo!

Nokia X5 04 lowres 90x90 Nokia X5, pătrăţelÎntr-adevăr, finlandezii au lansat primul model de telefon mobil pătrat, modelul Nokia 7705 Twist, iar apoi au ieşit pe piaţă terminale precum Microsoft Kin sau Motorola FlipOut. Totuşi, este rândul Nokia să contra-atace, lansând un smartphone pe acest format.

Terminalul are tastatură Qwerty slide, ecran cu diagonala de 2,36 inchi şi rezoluţie 320×240 de pixeli. Nokia X5-01 are cameră foto digitală de 5 megapixeli. De reţinut că modelul Nokia X5-00 lansat în China este complet diferit.

Culmea noutăţii, telefonul Nokia X5-01 este pe Symbian S60 şi vine cu acces la Facebook, YouTube şi alte servicii online. Evident, este disponibil în diverse culori absolut nemaiîntâlnite, precum violet metalizat sau galben-muştar. Parcă versiunea pe albastru deschis arată mai normal. Urmează să mai aflăm şi alte detalii, când se va pregăti lansarea comercială a telefonului.

Nokia X5 07 lowres Nokia X5, pătrăţel

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Nokia X5, lansat oficial | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 22.11.2010, ora 18:00

    [...] în luna iunie, Nokia X5-01 a fost lansat oficial în magazine. Terminalul pătrat are tastatură completă pentru mesaje, un [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive