Gadgeteer Awards

LG pregăteşte un val de telefoane Android

| 13.6.2010
Back to Yahoo!

lg android phones 90x90 LG pregăteşte un val de telefoane AndroidProducătorul sud-coreean are anul acesta focus pe segmentul Android şi pregăteşte lansarea a peste 20 de modele de telefoane mobile pe platforma open source a Google. LG este membru fondator Open Handset Alliance.

Până acum LG a lansat deja cinci terminale Android. Lansarea valului de telefoane pe platforma Google arată că LG a avut succes cu primele cinci modele şi de asemenea un angajament mai puternic al sud-coreenilor pentru zona smartphone, chiar dacă sunt şi modele mai entry level.

Zona de terminale inteligente aduce cam 45% din încasările LG pe segmentul telefoane mobile, dar performanţele sunt diminuate faţă de alţi competitori. Profitul operaţional a scăzut în cel mai recent trimestru şi marja de profit s-a redus de la 6,7% anul trecut la 0.9% în primele trei luni din 2010.

LG mizează acum pe Android pentru relansarea vânzărilor şi mai ales pentru a avea indicatori financiari mai stabili. Cu alte cuvinte, telefoanele Google au avut succes, chiar dacă sunt foarte multe modele în piaţă la ora actuală.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive