Gadgeteer Awards

Google Maps aduce navigaţia pentru unele ţări europene, nu România

| 9.6.2010
Back to Yahoo!

google maps navigation 90x90 Google Maps aduce navigaţia pentru unele ţări europene, nu RomâniaUtilizatorii de Android care vor să beneficieze şi de GPS-ul din telefonul mobil în vacanţa de vară prin Europa, acum au la dispoziţie destinaţii noi în Google Maps 4.2, precum Austria, Italia, Spania, Portugalia, Elveţia, Franţa, Germania, Olanda şi Belgia, dar din păcate nu avem veşti bune pentru România.

Versiunea de Google Maps pentru navigaţie include instricţiunile vocale pentru şofer. Aplicaţia merge pe versiunile Android 1.6, 2.0 sau 2.1. De la versiunea 2 în sus, soluţia permite ca asistenţa vocală să fie în franceză, germană, italiană sau spaniolă.

Aplicaţia Google Maps 4.2 se descarcă gratuit din Android Market. Este evident un produs concurent pentru Nokia Ovi Maps.

2 comentarii

  1. Comentariu scris de Bogdan Manoiu
    Publicat la data de 14.7.2010, ora 00:15

    cum anume se descarca in Romania, pt ca eu nu am reusit…

  2. Comentariu scris de Amonson
    Publicat la data de 6.2.2011, ora 19:55

    Sigur, Romania este o tara din lumea a 3-a si nu are nevoie de Google Maps Navigator. :( ( Astept cu nerabdare sa fie valabila si pt Romania, desi nu inteleg ce e asa de greu din moment ce Street View poate fi accesat si pt Romania. Deci au coordonatele exacte pt multe locatii de la noi. Cel putin din Bucuresti.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive