Gadgeteer Awards

Un telefon numit Dorinţă (Desire)

| 31.5.2010
Back to Yahoo!

desire 90x90 Un telefon numit Dorinţă (Desire)Cei de la HTC lovesc din nou şi fără milă. După ce au adus pe piaţă cel mai dotat mobil cu sistem de operare Windows Mobile (HTC HD2), acum ne gâdilă cu două modele cu sistem de operare Android de nouă generaţie v2.1 (Eclair) şi interfaţă Sense, şi ea versiune nouă: Desire şi Legend.

Noua vedetă de la HTC este un telefon pe care-l recomandă atât lookul, cât şi caracteristicile tehnice. Un subţirel şi un finuţ, Desire concentrează în 119x60x11,9 mm şi 135 de grame un display generos AMOLDED de 3,7 inci cu 16 milioane de culori, tehnologie touch capacitivă, cu rezoluţie WVGA (480×800 pixeli), un adevărat regal pentru utilizator, în condiţii de butonare în interior. Afară însă, expus la lumina solară, ecranul lui Desire nu se mai califică din prima la capitolul lizibilitate, suprafaţa sa reflectând lumina şi obligând proprietarul să seteze luminozitatea şi contrastul la maximum pentru a putea folosi telefonul.

Citeste articolul scris de Marina Constantinoiu pe site-ul Jurmalul National

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive