Gadgeteer Awards

Şi Android, şi DivX: Samsung Galaxy Spica

| 31.5.2010
Back to Yahoo!

Samsung Spica 1 90x90 Şi Android, şi DivX: Samsung Galaxy SpicaUn terminal de la Samsung la un preţ bun, cu platformă Android (va fi updatată de la Android v1.5 Cupcake, la v2.1 Eclair) şi cu player DivX, iată ceva interesant. Este, de altfel, primul terminal cu sistem de operare Android care vine la pachet cu acest detaliu, deloc de neglijat.

Când a fost lansat de cei de la Samsung, s-a mers pe ideea că Spica vine să înlocuiască HTC Magic. Şi aşa a apărut dotarea sa cu DivX. A căpătat doar Cupcake, dar va ajunge la Eclair, aşa cum li se promite şi altor terminale cu Android, lansate pe piaţă de alţi producători, ceea ce este un plus pentru cumpărător, pentru că Eclair chiar marchează progrese interesante. La prima vedere, Galaxy Spica este un robust cu ecran luminos şi culori plăcute, dar incomparabil cu, de exemplu, AMOLED-ul unui HTC Desire, care loveşte puternic concurenţa.

Citeste articolul scris de Marina Constantinoiu pe site-ul Jurnalul National

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive