Gadgeteer Awards

Motorola pregătește un tablet Android

| 31.5.2010
Back to Yahoo!

tablet motorola 90x90 Motorola pregătește un tablet AndroidDupă ce a reușit să își crească vânzările de telefoane mobile prin intrarea pe segmentul smartphone cu ajutorul sistemului de operare Android al Google, Motorola pregătește acum lansarea unui tablet PC care să intre pe noua nișă creată de iPad.Informația vine chiar de la directorul executiv Sanjay Jha, care a reafirmat faptul că Motorola se concentrează acum pe segmentul Android, văzut ca singura șansă pentru a recuceri poziția de lider pe segmentul telefoanelor mobile. Jha a confirmat de asemenea faptul că Motorola pregătește noi device-uri Android, dincolo de segmentul smartphone, iar un tablet cu ecran de 7-10 inchi “ar fi foarte important”.

Un astfel de tablet ar putea rula bine mersi pe Android, a mai spus șeful Motorola. Recent, unul dintre marii operatori de telefonie mobilă din Statele Unite, Verizon Wireless, a anunțat că va lansa un val de terminale Android în iunie-iulie, iar produsele Motorola vor fi promovate puternic.

Zvonurile vorbesc și despre o versiune nouă de Droid, dar și despre un concurent HTC HD2 sau Xperia X10, Motorola Shadow care are un ecran touchscreen de mari dimensiuni.

motorola shadow Motorola pregătește un tablet AndroidVia PCWorld & Gizmodo

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive