Gadgeteer Awards

Review Samsung Galaxy Spica (I5700): doar un simplu Android de buget?

| 28.5.2010
Back to Yahoo!

Samsung Galaxy Spica i5700 Android Smartphone 90x90 Review Samsung Galaxy Spica (I5700): doar un simplu Android de buget?Povestea dintre mine şi Spica începe de mult. Cred că acum mai bine de o lună, timp în care l-am testat cu Android 1.5 instalat pe el, sperând că va ieşi cât mai repede Android 2.1 şi o să pot să fac review-ul. Ceva nu a mers cum trebuie în procesul de dezvoltare al ROM-ului pentru noi, fapt pentru care am tot amânat. Asta până când m-am decis să pun pe el Android 2.1, cu un ROM terţ şi să văd ce ştie să facă.

Samsung Galaxy Spica (i5700) e un Android făcut să fie ieftin. Cu toate astea nu s-a făcut rabat la calitate şi preţul justifică destul de bine ceea ce poate să facă aparatul. Lipsurile legate de senzori se trec uşor cu vederea. Calitatea ecranului e suficientă şi răspunde bine la touch. Sonorul e bun şi bateria ţine destul.

Singurele dezavantaje sunt legate de lipsa (deocamdată) a unui ROM cu Android 2.1 pentru România şi faptul că are puţină memorie. Plus faptul că nu e construit şi finisat la fel de elegant ca Nexus One, Legend sau Desire. Ambele lucruri legate de software pot fi rezolvate cu puţină atenţie.

Merită investiţia? Eu zic că da. 129 de EUR la abonament de 12,98 EUR/lună face banii. Sau 800 de lei la liber, pentru un Android 2.1 cu un procesor decent, WiFi, 3G şi GPS e o ofertă bună. Primiţi şi o husă de piele (foarte greu de folosit la început J), căşti in-ear foarte faine şi un card microSD de 2GB.

Citeste postul integral scris de Ionut Balan pe blogul Chip

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive