Gadgeteer Awards

La nivel internațional, Apple bate Android, amenință RIM

| 19.5.2010
Back to Yahoo!

blackberry storm iphone 3g 90x90 La nivel internațional, Apple bate Android, amenință RIMLa scurt timp după ce o companie de cercetare estima că Android depășește Apple în Statele Unite, oficialii companiei lui Steve Jobs au negat informați, subliniind că, la nivel mondial iPhone OS este extrem de popular.

Informația este acum confirmată oficial de un studiu Gartner, care arată că lupta pe sisteme de operare pentru smartphone continuă, Symbian rămâne numărul unu, iar Apple se apropie de Research in Motion (Blackberry). Android este în acest studiu la mare distanță, pe locul patru totuși. Windows Mobile este pe cinci, iar topul este completat de Linux-ul mobil în alte versiuni.

Symbian este instalat pe 25 de milioane din terminalele smartphone vândute pe primele trei luni din 2010. Blackberry are circa 10,5 milioane de unități, iar iPhone 8,35 milioane. Cu toate modelele disponibile pe piață, Android a convins abia 5,2 milioane de consumatori. Windows Mobile doar 3,7 milioane, iar Linux circa 1,99 milioane.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive