Gadgeteer Awards

Android 2.2 – mult mai rapid decât versiunile anterioare

| 12.5.2010
Back to Yahoo!

android 2.2 90x90 Android 2.2   mult mai rapid decât versiunile anterioareSpecialiştii care au testat noua platformă mobila de la Google, Android 2.2, spun că sistemul de operare este uneori şi de cinci ori mai rapid decât versiunea anterioară, respectiv Android 2.1 Eclair

Versiunea 2.2 a Android a primit numele de cod Froyo (frozen yogurt). Informaţia vine la scurt timp după ce studiile de analiză au arătat că platforma Google a trecut pe locul doi în SUA, depăşind iPhone al Apple şi apropiindu-se de Blackberry care domina piaţa anii anteriori pe segmentul smartphone.

Testele benchmark au arătat că, dacă Nexus One pe Android 2.1 obţine un scor de 6,5 – 7 MFlops, HTC Hero pe Android 1.6 are 2 MFlops, Nexus One cu Android 2.2 obţine 37,5 MFlops, o creştere de 450% doar din sistemul de operare, fără să fie nevoie de alt hardware.

Un netbook Eee PC normal a scos 66MFlops la testul Linpack.

La ora actuală se mai ştie că Android 2.2 are suport Flash complet, anunţul fiind făcut de Adobe. Nu se ştie când va fi disponibil comercial.

Via Daily Tech

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive