Gadgeteer Awards

Blackberry 9670 – un model inedit de care RIM avea nevoie

| 11.5.2010
Back to Yahoo!

blackberry clamshell 90x90 Blackberry 9670   un model inedit de care RIM avea nevoieCanadienii de la Research in Motion (RIM) au nevoie de o inovaţie pentru a ieşi din plutonul producătorilor de smartphone, pentru a se diferenţia din nou, iar Blackberry 9670 clamshell, chiar dacă nu este încă lansat oficial de companie, pare însă să aducă exact ceea ce lipsea – un design mai inedit.

Sigur, poate părea ciudat, dar are două atuuri: ecranul mult mai mare şi tastatura la fel de comodă pentru lucrul de zi cu zi. Sunt curios dacă această clapă stă sigură deschisă sau telefonul are vreun suport special, eventual din piele…

Ecranul ar putea să fie şi flip, nu neapărat clapă tradiţională, rămâne de văzut. Conform zvonurilor, modelul Blackberry 9670 va avea sistemul de operare nou 6.0, cameră foto digitală de 5 megapixeli, rezoluţie 480×360 pixeli pentru ecran.

RIM începe să piardă teren, dar nu pentru că nu-i cresc vânzările, ci pentru că Apple, Nokia şi telefoanele Android au urcat în vânzările smartphone mai accelerat.

bb 9670 Blackberry 9670   un model inedit de care RIM avea nevoie

Blackberry 9670

Via Electronista

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Blackberry 9670, design diferit | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 19.10.2010, ora 12:20

    [...] prezentat telefonul și pe vremea când era proiect, dar și când fusese prezentat sub numele de cod [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive