Gadgeteer Awards

Review HTC Legend: smartphone-ul ce nu îşi găseşte locul

| 9.5.2010
Back to Yahoo!

HTC Legend 90x90 Review HTC Legend: smartphone ul ce nu îşi găseşte loculOrdinea în care am primit la teste aparatele HTC de luna aceasta a fost Desire şi apoi Legend. La început m-am bucurat, dar acum îmi pare rău. Legend a rămas involuntar într-un con de umbră cu toate că ştie la fel de multe lucruri ca şi Desire şi arată mai bine.

Când foloseşti un aparat cu display-ul lui Legend/Hero, ar fi bine să nu ai experienţa unor ecrane mai mari (gen HD2, Xperia X10, Samsung OMNIA II, Desire sau Nexus). Obişnuinţa unui ecran mare se va vedea din prima clipă, în defavoarea aparatului actual. E ceea ce mi s-a întâmplat şi mie. A trebuit să mă reobişnuiesc cu ecranul lui Legend şi să iau de la început procesul de testare cu toate că aveam în minte experienţa de peste şase luni cu Hero.

a început nu mi-a plăcut Legend. Îl consideram doar un alt Hero, puţin mai rapid. M-am jucat cu el mai mult timp (exclusiv pe reţeaua Vodafone, cu o cartelă ce avea şi trafic de date) şi am văzut că e diferit. Foarte mult.

HTC Legend Ecranul e foarte bun în comparaţie cu cel al lui Hero şi e mult mai rapid. Toate astea nu se compară cu experienţa de utilizare dată de integrarea lui Friend Steam (Twitter şi Facebook la un loc) şi a noului Sense UI. Cel puţin acum, când Hero nu are oficial un update care să îi aducă şi lui aplicaţiile.

Îmi place că are dimensiuni mici. Are o combinaţie reuşită între dimensiune şi performanţă. Îi văd locul în mâna unui utilizator mai activ, care vrea experienţa de pe Desire într-un aparat mai mic, mai uşor de purtat şi care să fie şi elegant.

Nu uitaţi că mai are probleme. Unele se pot rezolva (cele software în general), la altele trebuie să fiţi atenţi – încălzirea. E un preţ pe care îl plătiţi pentru dimensiunile mai mici.

Astea fiind zise, Legend e un aparat frumos şi de care am fost mulţumit. Îmi pare rău pentru el că a ieşit pe piaţă deodată cu Desire. Acum vreo 2 luni ar fi făcut furori şi era un aparat perfect pentru cei care nu şi-au luat Hero sau care ar fi dorit să îl schimbe.

Citeste postul integral scris de Ionut Balan pe blogul Chip

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive