Gadgeteer Awards

Telefoanele Microsoft ajung în toamnă în Europa

| 6.5.2010
Back to Yahoo!

microsoft kin one two 90x90 Telefoanele Microsoft ajung în toamnă în EuropaPrezentate oficial luna trecută, cele două telefoane mobile Microsoft Kin urmează să ajungă în magazine cât de curând, însă analiștii spun că ele nu vor fi promovate la fel de intens ca terminalele competitorilor, pentru că încurcă unele jocuri în industrie.

Kin One, varianta de bază, ajunge la abonament să coste doar 49,99 dolari. Dispunând de ecranul mai mare și o cameră foto digitală mai avansată, Kin Two va costa la abonament 99,99 dolari. Vor fi lansate în SUA din 13 mai.

Este primul pas spre relansarea diviziei mobile a Microsoft, primele terminale proprii lansate înainte de Windows Phone 7, platforma care vrea să marcheze cu adevărat revenirea gigantului software într-un domeniu în care pierdea teren în fața competiției.

Telefoanele Microsoft sunt realizate pe o platformă nouă, botezată tot Kin, cu focus pe social networking și relaționare. Utilizatorii au nevoie însă de un cont Windows Live pentru a activa telefonul. Ambele terminale pot descărca muzică din sistemul online Zune.

Telefoanele Kin vor fi lansate în Europa în toamnă, împreună cu Vodafone. Pentru început în Germania, Italia, Spania și Marea Britanie.

Via BusinessWeek

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Microsoft renunță la telefoanele Kin | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 1.7.2010, ora 20:25

    [...] nu erau cu Windows Phone 7, dar nici nu aveau probleme la fel de mari ca unele terminale scumpe. Microsoft urma să lanseze seria Kin în Europa în toamnă, însă anunțul oficial menționează că nu va [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive