Gadgeteer Awards

Primele impresii despre Sony Ericsson Xperia X10

| 6.5.2010
Back to Yahoo!

se xperia x10 1 90x90 Primele impresii despre Sony Ericsson Xperia X10Sunt bombardat zilele astea cu Androide si abia fac fata sa le testez/scriu. Nici nu am terminat bine cu HTC Desire si acum ma joc cu Xperia X10 de la Sony Ericsson.

XPERIA X10 Cand l-am luat prima data in mana mi s-a parut … maaare. Imens. Aceiasi senzatie am avut-o si cand am pus mana pe HTC HD2 prima data. Mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu el, mai ales ca nu mai aveam Sense UI.

Imi place ca in XPERIA X10 Sony Ericsson a introdus un concept similar, denumit Timescape. Intr-o grafica animata frumos sunt aduse informatii din Twitter, Facebook, Email, agenda de contacte, lista de apeluri. E necesara o perioada de acomodare ca sa intelegi ce vrea modul de prezentare. Eu nici acum nu i-am dat de cap si inca am o stanjeneala cand il folosesc.

Citeste postul integral scris de Ionut Balan pe blogul Chip

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Dragos Porojan
    Publicat la data de 25.6.2010, ora 11:14

    Salut!

    Ai reusit sa ajungi la o concluzie referitor la XPERIA X10 …… te urmaresc de ceva timp si parerile tale sunt OK…. mesajul de mai sus l-ai lasat parca neterminat.
    tkx,

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive