Gadgeteer Awards

LG Mini (GD880), primul mobil care ştie HTML 5

| 6.5.2010
Back to Yahoo!

LG MINI 2 90x90 LG Mini (GD880), primul mobil care ştie HTML 5Cum adică ce e aia HTML 5? Este noul standard în care încep să se scrie paginile de web, iar standardul ăsta (HTML vine de la HyperText Markup Language, limbajul codul de bază al World Wide Web) ştie să redea filmuleţe, pagini animate, chestii cool şi briz-briz-uri complicate fără să mai fie atâta nevoie de tehnologii proprietare precum Java, Silverlight sau Flash, care îngreunează mai mult sau mai puţin timpii de încărcare ai unei pagini, scrie Vali Bîrzoi în Business Cover.

Aşa… Şi care e legătura cu LG Mini? Păi, este primul telefon care încorporează browser-ul LG Phantom, compatibil cu HTML 5 şi include, desigur, şi o serie de aplicaţii de internet şi funcţii de conexiune la reţelele sociale ceea ce facilitează conectarea online cu prietenii sau colegii. Iar telefonul acesta a fost lansat şi la noi. Terminalul va fi disponibil la un preţ recomandat de 1.419 RON (TVA inclus), în reţeaua de magazine Vodafone, Cosmote, Germanos, Altex, Media Galaxy şi Internity începând cu această lună.

LG MINI LG Mini (GD880), primul mobil care ştie HTML 5

Citește continuarea în Business Cover.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive