Gadgeteer Awards

Review HTC Desire: merita banii?

| 4.5.2010
Back to Yahoo!

htc desire 90x90 Review HTC Desire: merita banii?Am primit Desire-ul dupa ce am lucrat suficient (si am scris despre ele) cu HTC HD2 si Google Nexus One, aparate cu o dotare similara din punct de vedere harwdare. L-am testat intensiv ca sa imi dau seama unde sunt plusurile si ce probleme are. Partea care ma bucura mai tare e ca am avut ocazia sa il testez in paralel cu alte aparate Android (Samsung Spica, HTC Legend, HTC Hero si Xperia X10), disponibile acum in Romania. Am vazut exact ce merita apreciat si ce nu.

HTC Desire e un aparat de exceptie. E cel mai complex smartphone pe care l-am testat. Combinatia hardware (display, RAM, CPU) plus software (Android 2.1 si Sense UI plus gadgeturile HTC) il scoate in fata lui Nexus One (cine stie cum, poate pune Sense UI pe Nexus One!). Bateria are o durata de viata decenta, chiar daca pentru deplasari tot aveti nevoie de un incarcator. Trebuie puse in balanta timpul de lucru versus dimensiunea ecranului, puterea de calcul si dimensiunile. Eu zic ca la final e o situatie echilibrata.

Il folositi putin si pe urma nu va mai puteti desparti de el. Deveniti dependent. Invatati sa il folositi in favoarea dvs. pentru ca in final sa isi justifice banii.

Citeste postul integral scris de Ionut Balan pe blogul Chip

Un raspuns

  1. Comentariu scris de gixz
    Publicat la data de 27.5.2011, ora 22:19

    salut ! merita sa il iau second cu 870 ron (stare foarte buna, necodat, pachet complet ) ? :D si nu e de pe okazii. :)

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive