Gadgeteer Awards

LG Ally, telefonul Iron Man

| 3.5.2010
Back to Yahoo!

LG ally 90x90 LG Ally, telefonul Iron ManLG a confirmat astăzi oficial primul telefon mobil Android, care va fi lansat în urma unei ample campanii de marketing odată cu filmul Iron Man 2, telefon care a fost botezat Ally în presa americană şi care va fi lansat în US împreună cu Verizon.

Telefonul mobil este un smartphone cu ecran tactil, dar şi tastatură Qwerty slide. Sunt convins că LG nu va dezamăgi, pentru că telefoanele sale, în special cele de ultimă generaţie, au fost numai hit-uri.

LG, care a avut o campanie de marketing şi la lansarea primului film Iron Man, plusează acum cu ocazia noii lansări. Puţine detalii oficiale despre telefon au fost făcute publice, dar din imagini se vede un telefon cu ecran mare, cu siguranţă un HD făcut pentru filme.

Telefon va fi folosit de personajele din Iron Man 2 şi este realizat pe platforma Google Android. Confirmarea oficială a terminalului vine printr-un comunicat care vorbeşte de funcţii precum Augmented Reality şi despre un serviciu special de SMS pentru campania de promovare. Mai spune exact că este un terminal touchscreen Qwerty. Şi cam atât.

Va fi disponibil în magazine din 20 mai.

Via InformationWeek, AndroidPolice

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive